وب سایت رسمی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان البرز

کرج - میدان توحید - بلوار امام زاده حسن - مصلی کرج

حمایت مجلس از طرح «هر مسجد یک‌ حقوق‌دان» | فراخوان اعلام همکاری

  • ۴۷۳
حمایت مجلس از طرح «هر مسجد یک‌ حقوق‌دان» | فراخوان اعلام همکاری

«الله یار ملکشاهی» در گفت و گو با شبستان در مورد طرح قوه قضاییه مبنی بر یک مسجد یک حقوقدان گفت: ما از این طرح قوه قضاییه و پیشنهادی که در این زمینه مطرح شده است، استقبال می کنیم چرا که معتقدیم بحث آموزش عمومی یکی از تاکیدات قانون اساسی ما است که مردم باید به همه موضوعات اشراف داشته باشند و از جمله موضوعاتی که مردم باید در آن زمینه آموزش ببینند، مسایل حقوقی است.

رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: قطعا حضور حقوقدان ها در مساجد برای آموزش و نحوه آشنایی مردم با مسایل حقوقی یکی از ضروریاتی است که می تواند مورد استقبال مردم نیز قرار گیرد. مردم ضمن مراجعه برای انجام امور عبادی شان می توانند در جریان مسایل حقوقی قرار گیرند در این زمینه مشورت بگیرند تا کارهایشان بهتر و سریع تر پیش برود.

وی تصریح کرد: حتی جدیدا مطلع شده ام که برخی پزشکان در برخی ساعات با حضور در مساجد خدمات پزشکی را به مردم ارایه می دهند و مردم از برخی از این خدمات بهره مند می شوند که این کار پسندیده ای است و باید مورد تشویق نیز قرار گیرد.

ملکشاهی با تاکید بر اینکه مسجد پایگاه دینی و اعتقادی است و نقش آن در همه امور می تواند تاثیرگذار و پررنگ باشد، گفت: مسجد در زمان پیامبر محل همه امور بوده است؛ تصمیم گیری های مهم، جلسات تاثیرگذار و قضاوت ها در مساجد انجام می گرفته است چرا که خود پیامبر معتقد بودند که اگر در مسجد اتفاقات مهم بیفتد، برای مردم تاثیرگذارتر است و اثر بازدارندگی نیز دارد.

وی تاکید کرد: ما معتقدیم اگر در مسجد مشاوره های حقوقی ارایه شود، می تواند ضمن آگاهی بخشی به مردم اثر بازدارندگی نیز داشته باشد. وقتی یک قاضی بر فرض مثال در مسجد که محل عام است قضاوت کند، قطعا یک آموزش برای مردم محسوب می شود و این خودش می تواند تاثیر فراوانی در بحث بازدارندگی داشته باشد.

علی بهادری جهرمی، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه از فراخوان اعلام همکاری در طرح هر مسجد یک حقوقدان خبر داد و اظهار کرد: حمایت رئیس قوه قضاییه از طرح هر مسجد یک حقوقدان که سال‌ها پیش با محوریت سازمان بسیج حقوقدانان و همکاری مرکز وکلای قوه قضاییه و کانون‌های وکلا آغاز شده و آیت الله رئیسی نیز در قامت رئیس هیأت نظارت مرکز از حامیان آن بودند، نشان از آگاهی کامل وی به مزایای آموزشی، تبیینی و ترویجی این طرح ملی دارد.


رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه تصریح کرد: جامعه حقوقی و وکلای کشور باید به این امر به عنوان یک مسئولیت اجتماعی در جهت ایجاد نهضت دانش افزایی حقوقی، توأم با ظرفیتی عظیم به منظور بازسازی و تقویت چهره وکلا در کشور بنگرد.

وی خاطرنشان کرد: بدون شک مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه پیشگامی در اجرای این طرح را وظیفه و تکلیف اجتماعی، صنفی و مدنی خود دانسته و با بهره گیری از ظرفیت عظیم موجود در سطح ملی، نقش محوری خود در آگاهی بخشی عمومی، آموزش حقوق شهروندی و معاضدت و مشاوره حقوقی، فنی و خانوادگی به عموم مردم کشور را ایفا خواهد کرد.

بهادری جهرمی ضمن دعوت از کلیه وکلا و کارشناسان رسمی اظهار کرد: در اولین گام از اجرایی کردن این طرح ملی، از کلیه وکلا و کارشناسان رسمی مرتبط دعوت می‌کنم با مراجعه به سایت http://judiciarybar.ir/masjed و تکمیل فرم مربوطه، ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری در این طرح ملی، مسجد پیشنهادی خود را جهت ارائه خدمات حقوقی به مردم انتخاب کنند.

وی با بیان اینکه آموزش، تعیین موضوعات محوری، شبکه سازی تخصصی وکلای عضو طرح و فعالسازی ظرفیت‌های طرح جهت پیگیری حقوقی مطالبات اجتماعی مردم از مراحل آتی اجرایی سازی طرح خواهند بود، اذعان کرد: کمیسیون آموزش همگانی این مرکز این مأموریت را با جدیت پیش خواهد برد.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در پایان اظهار امیدواری کرد با گسترش اجرای این طرح، عموم مردم و شهروندان بتوانند از مزایای خدمت رسانی گسترده حقوقی ناشی از آن بهره‌مند شده و وکلا و حقوقدانان نیز به جایگاه محوری خود در تنظیم روابط اجتماعی مردم برسند.

انتهای پیام

خبر مرتبط: طرح «هرمسجد یک حقوق‌دان» در مساجد

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.